Könyv: Korai magömlés természetes megszüntetése

Írtam egy könyvet a korai magömlés természetes megszüntetéséről. Ez az oldal a könyv bemutató oldala. Sok helyen írták, hogy az orgazmus kontrollt kell megtanulni és igazuk is van, de azt már nem írták le, hogy milyen gyakorlatokkal lehet megtanulni az orgazmus kontrollt. A könyvben olvashatsz a korai magömlés okairól. Illetve a könyvben összeszedtem a gyakorlatokat és a tapasztalataimat, amelyekkel nekem és másoknak is már sikerült megoldani a korai magömlést. Sajnos sokszor olyan emberek írnak bármit is a korai magömlésről, akik sosem szenvedtek ettől, így sokszor hülyeségeket is beszélnek.

Tudnod kell, hogy a magömlés bármely férfi esetében tudatos orgazmus kontroll nélkül nagyon gyorsan, rövid idő alatt bekövetkezik. Ez a folyamat teljes mértékben egészséges. Az orgazmus késleltetése és az ejakuláció késleltetése nem egy velünk született képesség, viszont megtanulható, tudatosan irányítható.

Olvass bele a könyvbe!

Írd be az email címed és azonnal megkapod az ingyenes fejezeteket.

A korai magömlés egy reflex a testben

A korai magömlés okai közül a lefőbb ok: Akinél tartósan jelentkezik a korai magömlés, azok a férfiak túl gyorsan végezték az önkielégítést, tudatosan arra törekedve, hogy minnél hamarabb elérjék az orgazmust és/vagy túl sokat néztek pornófilmeket. Ezzel egyrészt mentálisan nagyon érzékennyé váltak, másrészt kialakult az a testi reflex, hogy kevés ingerlés hatására hamar bekövetkezik az orgazmus. De egyéb következményei is vannak az élvezethajszolásnak.

A testben nagyon könnyen kialakulhat bármilyen reflex és amilyen könnyen kialakul a korai magömlés, olyan könnyen ki is lehet gyógyúlni belőle. Csak annyi szükséges hozzá, hogy másképp végezd a maszturbációt, odafigyelj néhány dologra (pl szexizmok, légzés) és egyfajta mentális ellenállóképességet fejlesztesz ki az ingerek ellen. Gyakorlással egy újfajta reflexet alakítasz ki, vagyis az orgazmus késleltetésének képességét.

Az edzésprogram röviden

 1. Fejben a megfelelő hozzáállás kialakítása, így megszűnik a teljesítményelvárások okozta stressz a férfiban. Például a nők sikítozós-ájulásig tartó orgazmusa csak egy mítosz, egy tévhit, amit sajnos sok férfi tévesen a pornófilmekből vesz.
 2. Mentális (látvány, hang, vizualizálás) túlérzékenység csökkentése a figyelemirányítás fejlesztésével. A fizikai túlérzékenység csökkentése maszturbációs technikákkal. Egy erős figyelemmel gyerekjáték az izgalom kontrollálása. 
 3. Nagyon egyszerű légzéstechnikákkal könnyű az izgalom kontrollálása.
 4. Szexizmok (PC izom) erősítésével elérhető a magömlés visszatartása.
 5. Egyszerű maszturbációs technikák közben a magömléses reflexek felülírása, eltörlése és a könyv összes technikájának gyakorlása.

Olvass bele a könyvbe!

Írd be az email címed és azonnal megkapod az ingyenes fejezeteket.

Korai magömlés végleges megszüntetése

Nem fogok hazudni Neked. A korai magömlés gyógyítása egy nap alatt nem valósítható meg, sőt még egy hét alatt sem. Ez túl rövid idő ahhoz, hogy a testben a magömléses reflexek megváltozzanak. De ha évek óta küzdesz vele, akkor már TE is rájöttél, hogy ezt nem lehet gombnyomásra megváltoztatni. Nincs semilyen csodaszer vagy hókuszpókusz varázspor, amivel egycsapásra eltűnne. (Ezt ugye Te sem gondolod komolyan). Ha valamit el akarsz érni akkor TEGYÉL ÉRTE MINDEN NAP VALAMIT. Vagyis GYAKORLÁS, GYAKORLÁS, GYAKORLÁS. Csak gyakoklással nyerheted vissza az egészséges szexuális képességeidet. Gondolkozz el rajta egy kicsit, hogy vajon tettél eddig valamit rendszeresen, hogy megszüntesd a korai magömlést vagy csak az élvezetet hajszoltad? Mennyi energiát, erőfeszítést és időt (évet?) áldoztál az élvezethajszolásra? Ennek csak a töredék idejét gyakorlásra fordítva megoldható a korai magömlés.  Még a legeslegsúlyosabb korai magömlés  (=kb 20 év vagy több élvezethajszolás) is megszüntethető 3-4 hónap alatt napi 30-60 perc gyakorlással. Fejezd be az élvezethajszoló életmódot és kezdj el gyakorolni. Tegyél bármit csak NE folytasd az élvezethajszolást, mert ezzel csak rontani fogod az állapotodat. Ha tartós, örökre megmaradó pozitív változást szeretnél, akkor gyakorolnod kell néhány hétig (1-12 hét), az állapotodtól függően. Már 3-4 hét után jelentkezni fognak határozottan pozitív változások, fülig fog érni szád a megkönnyebüléstől, hogy végre találtál egy működő megoldást és ez még további erőt valamint önbizalmat fog adni a folytatáshoz. Csak folytatnod kell a rendszeres gyakorlást és lassan felülírod a korai magömlés rossz reflexeidet az orgazmus feletti kontroll megtanulásával. Csak rajtad múlik, milyen gyorsan oldod meg, minnél többet gyakorolsz, annál hamarabb fogod megoldani.

Megfelelő hozzáállás fejben

Komolyan kell venned a korai magömlést. Én csak akkor vettem komolyan, amikor kaptam egy hatalmas nagy pofont az élettől, mert emiatt veszítettem el egy lányt. Ez fejben megváltoztatta a hozzáállásomat és megtanultam a leckét. Soha többet nem akartam azt átélni, hogy látom a párom mennyire csalódott, mert nem tudom megadni neki a kielégülést, pedig nagyon szeretném. Ezt SOHA többet, de SOHA. Borzasztó érzés.

Én az emberi gondolkodásban, fejben, a hozzáállásban látom a legnagyobb gondod az embereknél. A legtöbben már fiatalon kialakítják a korai magömlés reflexét önmagukban és még sok év eltellik mire fejben elérik azt a fajta gondolkodást, hogy komolyan veszik és hajlandóak rendszeresen gyakorolni, hogy megoldják. Általában sajnos akkor, amikor már elég sokat szenvedtek az életben emiatt. A leírt technikák működnek, de a kitartáshoz feltétlenül szükséges egyfajta elszántság, hogy márpedig akkor is meg lesz oldva, mert ez fogja biztosítani a motivációt a rendszeres gyakorláshoz. E nélkül nem biztos hogy sikerülni fog, mert könnyen lehet, hogy csak félgőzzel fog menni a gyakorlás. Aki nem elég elszánt (pl nem hajlandó lemondani az élvezethajszolásról ideiglenesen), annak nem javaslom, hogy vegye meg a könyvet. További élvezethajszolás mellett a gyakorlásnak semmi haszna sem lesz!!! 

Olvass bele a könyvbe!

Írd be az email címed és azonnal megkapod az ingyenes fejezeteket.

Ez a könyv Neked szól, ha:

 • Ha tartós és örökre megmaradó megoldást szeretnél.
 • Ha természetes úton szeretnéd megoldani a korai magömlést.
 • Ha szeretnéd megmenteni a párkapcsolatodat.
 • Ha nem szeretnél egy vagyont költeni gyógszerekre és egyéb érzéstelenítő krémekre.
 • Ha szeretnél igazán kiváló szeretővé válni.

Ez a könyv NEM Neked szól, ha:

 • Ha nem hiszel önmagadban, hogy képes vagy megoldani a korai magömlést.
 • Ha szeretnél egy vagyont költeni nem működő gyógyszerekre.
 • Ha életed végéig aggódni szeretnél a szexuális életed miatt az ágyban.

Könyv értéke

Te mennyit adnál azért, hogy rendben tudhasd magad az ágyban? Ez a könyv sokkal többet ér, mint a tényleges ára. Sajnos azt is tudom, hogy mennyire le tudja rombolni az ember lelkét ez a probléma, éppen ezért azt is szeretném, hogy mások is hozzájuthassanak elérhető áron.

Hogyan kaphatod meg a könyvet?

Ez egy E-KÖNYV (elektronikus könyv, egy PDF fájl). Például Adobe Acrobat Reader PDF fájl olvasó program szükséges az olvasásához. Segítség PDF fájlok megnyitásához itt. Viszont beleolvashatsz a könyvbe (ehhez nem kell semmilyen program). Ha szeretnél beleolvasni vagy csak a tartalomjegyzék érdekel, akkor írd be az email címed az oldal jobb oldalán fent és azonnal megkapod a könyv egy részét emailben.  Ha érdekel a könyv akkor  segítség a vásárláshoz itt.

Köszönöm, én már jól vagyok.

A legjobbakat kívánom Neked,

Szakszon Péter

Olvass bele a könyvbe!

Írd be az email címed és azonnal megkapod az ingyenes fejezeteket.

Olvashatsz még néhány ajánlást, olyanoktól, akiknek már sikerült megoldani a könyv szerint:

Kedves Péter, Szeretném nagyon megköszönni a segítséged. Nekem is sikerült megoldani a korai magömlést. Kezdetben természetesen én is szkeptikus voltam, mint a legtöbb ember, de nagyon kellemesen csalódtam. Az Isten áldjon meg és tartson jó egészségben. Örülök, hogy vannak még ilyen emberek közöttünk, akik tényleg segíteni szeretnének és nem az anyagi haszonszerzés az elsődleges céljuk. Ajánlani fogom a könyvet mindenkinek, akinek szüksége van rá …

Dusán

“… Nem tudom, hogyan köszönjem meg igazán. Az előző párkapcsolatom emiatt ért végett, nem tudtam magamra igazán férfiként tekinteni. Kitartóan gyakoroltam és már az ötödik hét után képes voltam 35 percig kitartani. Éppen még ismerkedési szakaszban vagyok egy lánnyal és olyan jó érzés, hogy nem kell aggódnom, hogy mi lesz ha eljutunk az ágyig, mert tudom, hogy meg fogom állni a helyem ott is. Annyira boldog vagyok és olyan sokkal tartozom neked. Megváltoztattad az egész életemet … ”

Sándor

“… elolvastam az egész anyagot már az első este, amint megkaptam. A következő naptól elkezdtem gyakorolni rendszeresen … a feleségemmel az egész szexuális életünk rendbe jött és megerősödött … fantasztikus, hogy milyen sokat fejlődött az önbizalmam az első hónap után … első próbálkozások alkalmával már öt percig is kibírtam, egy hónappal később már majdnem 20 perc teljesen kielégítő szeretkezésig jutottunk és még mindig fejlődök. :) … ”

u.i: A feleségem is nagyon köszöni a segítséget.

Máté

“Köszönöm, köszönöm Péter. A nevem Róbert és biztos vagyok benne, hogy velem történt meg a legfantasztikusabb sikertörténet!

Alig egy percig se bírtam, szóval megvettem a könyvedet. Miután elolvastam semmi változás sem volt a következő négy alkalommal. Igazából nem figyeltem oda jól, amikor előszőr olvastam, ezért elolvastam megint, jobban fókuszálva. Két hét múlva már képes voltam 15 percig kitartani. Újabb négy hét múlva megtörtént, amire sose gondoltam volna. A barátnőm és én háromszor csináltuk, elsőre fél óráig bírtam, aztán lementünk az úszómedencébe, ahol már egy órán keresztül csináltuk és utána még egy órát a zuhany alatt. Olyan boldog vagyok most, hogy az leírhatatlan.

Azt írtad, hogy te nem vagy orvos de az én szememben az vagy, mert te többet segítettél nekem, mint bármelyik orvos eddig valaha. Nem tudom eléggé megköszönni. A legnagyobb ajándékot adtad nekem a világon, ez a büszkeségem, a magabiztosságom és az érzés, hogy újra igazi férfi vagyok. “

Róbert